banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Odalar'dan Müşterek Toplantı
5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunun Oda Muamelat Yönetmenliğinin 81. maddesi gereğince aynı ilde bulunan oda ve borsa yönetim kurullarının 4 ayda bir gerçekleştirdiği toplantıda Şanlıurfa konuşuldu.
Şanlıurfa, Birecik, Siverek Ticaret ve Sanayi Odaları ŞUTSO Viranşehir temsilciliği ile Ticaret Borsası temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda Şanlıurfa ilinin ve ilçelerinin ekonomik, ticari durumunun yanı sıra mevcut durumu da konuşuldu, sorunların çözümü için istişarede bulunuldu.

Gerçekleşen toplantıya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin, Başkan Yardımcısı Cem Göncü, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öğretmen, Genel Sekreter Faruk Yaşar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ateş, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı S.Serdar Bucak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göktaş, ŞUTSO Viranşehir Temsilcisi A.Halim Tepret ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin, “ilimizde öne çıkan sorunları bakanlarımız ve diğer üst düzey yetkililer ile sıklıkla görüşüyoruz. Tarımsal ve elektrik enerjisindeki sorunlar inşallah en kısa zamanda çözülecektir.  İlçelerimizin sorunlarını da çözmek için çalışıyoruz. İnşallah ilimizdeki mevcut potansiyelleri doğru kullanarak memleketimizin kalkınmasını hızlandırırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.