banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Mustafa Direkçi; Sigortanın önemi büyük

Mustafa Direkçi, ülke genelinde sigorta bilincinin artırılması amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilen Sigorta Haftası’nı kutladı. Mustafa Direkçi, hafta nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kimse yarının nasıl olacağını bilemez. İşte bu nedenle, kaza olduktan , her şey yok olduktan sonra değil, olmadan önce tedbirini almamız gerekiyor. Hepimiz biliyoruz ki, iş hayatında kazanmak çok zor. Hayatımızı daha iyi şartlarda idame etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmanın yanı sıra, ekipman ve teknolojik yatırıma da ihtiyacımız vardır. Durum böyleyken tüm bu değerlerin bir şekilde sigortalanması da önem kazanıyor. Bilinmelidir ki, sigortacılık sistemi girişimcinin, iş adamının ve vatandaşın, kârına değil, riskine ortak olmaktadır. Ticari hayatımızın devam etmesine imkân sağlayan ve sadece riskimize garantör olan sigortacılar göz ardı edilmemelidir.

 

Üreterek, çalışarak, hep birlikte Dünya ülkesi olabilecek kapasiteye, her türlü imkâna, coğrafi konuma sahip bir ülke halindeyiz. Ama bu hedeflere ulaşmak için gerekli adımları da atmak mecburiyetindeyiz. Bizimde bu hedeflere ulaşmamız için en önemli unsurlardan biri sigortacılık sektörüdür.

 

Bunun için genç nesillerimizi çok iyi yetiştirmeliyiz. Geleceğin iş adamlarını ve genç girişimcileri yetiştirirken, alacakları riskleri minimize edecek alternatifleri de onlara anlatarak sigorta bilincini iyi öğretmeliyiz.

 

Sigorta bilinci özellikle Şanlıurfa da Büyükşehirlerimize göre daha düşük durumdadır. Sigorta bilincini ilimizde daha da geliştirmek adına önümüzdeki günlerde çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik çalışma ve etkinliklerde bulunacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye ve özellikle Şanlıurfa sigorta acenteleri ile sigorta eksperleri başta olmak üzere, tüm iş âleminin, sektörde görev yapan tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Sigorta Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.