Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_j0bbd1l1hnuauubp6mjh8fb7l7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Maşukta ev alanlara Müjde haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Maşukta ev alanlara Müjde

konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet ALTUN  "Toki Maşuk konutları ile ilgili olarak en önemli sorunlarımızdan bir tanesi olan taksitlerin hemen başlaması değil de anahtar teslim alındıktan yani evin içine girdikten sonra başlaması idi. Bu konu ile ilgili olarak bizler Bakkallar ve Bayiler odası, T. Emekliler Derneği Başkanlığı, Kaşip, Adliye çalışanları temsilciliği, Memur-sen ve TEÇ-SEN olarak pek çok üyelerimizin şu anda zaten kiracı olduklarını bu sebeple evler bitmeden hem kira hem de taksit ödeyemeyeceklerini üyelerimizin mağdur olacaklarını yazılı olarak TOKİ idaresine iletilmek üzere Valiliğimize verdik. Daha sonra telefonlarla çeşitli defalar TOKİ yetkililerine tekrar tekrar  üyelerimizin mağduriyetinin önlenmesini anlatmamıza rağmen talebimizin kabul görmeyeceğinin haberleri basında yer aldı.  
Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet ALTUN konuşmasını şöyle surdurdu;  "Ardından tekrar Sayın Valimizin ve Büyükşehir Belediye başkanımız Celalettin Güvenç'in Şahsi girişim ve görüşmeleri sonucunda talebimiz Toki Yönetim kurulunca onaylandı. Yazımıza olumlu cevap geldi, yani taksitlerimiz hemen başlamayacak  evin içine taşındıktan sonra başlayacak. Bu sebeple Sayın valimiz İzzettin Küçük'e , Sayın  Büyükşehir Belediye başkanımız Celalettin Güvenç'e ve Toki İdaresinin tüm yetkililerine üyelerimizin sesine kulak verdikleri için yardım ve katkıları için teşekkür ederiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.