Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_mqv62lfsutv6bhhu8umep1li51, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Köy Odasında Eğitim (Video) haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Köy Odasında Eğitim (Video)
Gap Bölgesi’nde sulamaya açılmış ve açılacak alanlarda tarımsal eğitim ve yayım hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına ve bu konuda hizmet veren başta çiftçi örgütleri olmak üzere kurum ve kuruluşların kapasitelerinin artırılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan gap tarımsal eğitim ve yayım projesi eğitim çalışmaları devam ediyor.

 

Gap tarımsal eğitim ve yayım projesi kapsamında Harran Ovasında pamuk yetiştiriciliği yapan çiftçilerin pamuk ile ilgili sorunların çözümü ve pamuk yetirticiliği konusunda köy odasında çiftçilere eğitim verildi.

 

Harran İlçesine bağlı Tahılalan Köyünde 56 çiftçiye slayt gösteri şeklinde eğitim verilen eğitim çalışmasına Gap Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Şanlıurfa ekibi, gıda, tarım ve hayvancılık Şanlıurfa İl Müdürlüğü ve Gap tarımsal araştırma enstitüsü personelleri katıldı.

 

Üç saat boyunca devam eden eğitim, karşılıklı soru cevap şeklinde geçti. Eğitim sonunda memnuniyetlerini dile getiren çiftçiler bu tür eğitimlerin sık sık yapılması gerektiğini ve pamuk yetiştiriciliği konusunda önemli bilgiler aldıklarını söylediler.
Kanalurfa.com


 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.