banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Kışa giremeden Doğalgazda indirim sürprizi

Enerji Bakanı Berat Albayrak 1 Ekim’den itibaren doğalgazda yüzde 10’luk indirimin yapılacağını söyledi.
Peki elektiriğe zam gelecek mi? elektrik fiyatları ne olacak? Bakan albayarak elektirik fiyatları konusunda da açıklama yaptı.

EPDK'da konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 1 Ekim’den itibaren doğalgazda yüzde 10’luk indirimin yapılacağını söyledi.

Bakan Albayrak, “Kış aylarında indirim yapan bir hükümet de olduk. Bugün itibariyle yüzde 10 indirim yapan bir hükümet olduk. Aynı zamanda sanayimizde de çok ciddi bir maliye girdisi oluşturan enerji maliyetleri son çeyrek Türkiye ekonomisinde sanayide de önemli etkileri olacaktır.” dedi.

Elektriğe zammı öngörmediklerini söyleyen Albayrak, “Elektrikte zam öngörmüyoruz. Piyasa liberal piyasa olduğundan elektrik maliyetlerinde düşme yönünde hareket olması da mümkün.” diye konuştu. (İLKHA)

 

Anahtar Kelimeler:
DoğalgazIndirim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.