banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Karaköprü alışveriş fuarı açıldı
Karaköprü beldesinde gerçekleşen organizasyona Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen esnaf gurupları, kapalı olarak açtıkları fuar alanında giyim, zücaciye, el sanatları ve hediyelik eşya ürünlerini vatandaşlara uygun fiyata satmak için yaklaşık 1 ay süre ile Karaköprü’de kalacaklar.

Kapalı fuar alanının kurulmasına destek veren Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, açılış öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“ Kültürel sosyal etkinliklere ihtiyaç var birçok esnafımız bu kapalı fuar alanında kendi ürünlerini sergileme şansı yakalayacaklar bunun yanında Karaköprü haklıda gelip burada alışverişlerini rahat bir şekilde yapabilecekler aslında hem esnaf için hem de vatandaşlar için güzel bir etkinlikler ve kazanç kapısıdır, fuar organizasyonunu gerçekleştirenleri tebrik ediyorum kutluyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte kurdele keserek açılışı gerçekleştiren Başkan Çiftçi, stantları gezerek esnaftan bol bol alışveriş yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.