banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Karakayun İş merkezi Ahmet Bahçivan oldu

Şanlıurfa Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşim Toplantısın da "Yenişehir Revizyon İmar Planına Yapılan İtirazlar"  15 itiraz maddesinden ancak 7'sini görüşerek karara bağlayan meclis üyeleri diğer 8 maddenin yarın ki birleşim toplantısında görüşülmesine karar verdi.

Aynı toplantıda daha önce Ahmet Bahçivan İş Merkezi iken ismi Karakoyun İş Merkezi olarak değiştirilen iş merkezi'nin adı Yeniden Ahmet Bahçivan İş Merkezi olarak değiştirildi.

      Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından geçtiğimiz ay sözlü, bazı belediye meclis üyeleri tarafından da yazılı olarak meclise sunulan önergeye istinaden Karakoyun İş Merkezi'nin isminin tekrar "Ahmet Bahçıvan İş Merkezi" olarak değiştirilmesine karar verildi.

     Ayrıca Haleplibahçe Caddesi'nin isminin "Lekler" Caddesi olarak değiştirilmesi isteği ise yeterli oy oranı sağlanamadığı gerekçesiyle kabul edilmedi. Caddenin ismi tekrar "Haleplibahçe caddesi" olarak kaldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.