banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Kaos lobisinin mutfaklara dadandı

NTV'de Ahmet Ergen'in sorularını yanıtlayan Eker, ürünlere gelen zamlarla ilgili "Kaos lobisi şimdi de mutfaklara, sofralara dadandı. Herhangi bir ürün için kıtlık söz konusu değil. İthalat sadece terbiye maksatlı" dedi.

"Eğer önümüzdeki haftalarda ve aylarda da yağış olmazsa o zaman Allah korusun ciddi bir endişe duyarız. Biz bakanlık olarak 2007 yılında yaşadığımız kuraklıktan sonra biz bir kuraklık eylem planı oluşturduk. Kuraklık test merkezi kurduk. Tedbirlerimizi aldık.

Kuru fasülyede gümrük vergisine ilişkin kararname ne alemde?

Karanameyi imzaladık. Kaos lobisi şimdi mutfaklara sofralara dadandı. Herhangi bir ürün için kıtlık söz konusu değil. İthalat sadece terbiye maksatlı. Bu konuda haber kaynaklarını doğrulayacak bir yola girmiyor. İthalat lobisinden birisi söylüyor, hemen o da onu habere dönüştürüyor. Herkes birbirini zincirleme etkiliyor. Bu doğru değil. Kuru fasülye üretim geçen sene 200 bin ton, bu sene de 190 bin ton.

Habervaktim.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.