banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

İkra Yapı Yenişehir'de Bakan Çelik katılımı ile açıldı

İkra Yapı mutfaklara yeni soluk getirmek için Yenişehir semti, Yenişehir Caddesinde Devlet Bakanı Faruk Çelik’in açılışını yaparak Şanlıurfalılara hizmet vermeye başladı.

İkra Yapı iş yeri sahibi Aydın Enmek; “Turkuaz Seramik’in bayiliğini alarak Şanlıurfalılara mutfak ve banyo alanında hizmet çıtasını yükselttiğini" belirtti.

Açılışta konuşan Turkuaz Seramik ortaklarından Abidin Özkaya ise; istikrarlı ve düzenli çalışma sayesinde önemli yol kattetik. Geçen Hafta Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Fabrikamızı ziyaret ederek bizi onurlandırdı ve çalışma şevkimizi artırdı. Aydın Enmek kardeşim burada ürünleri Şanlıurfalılara tanıtacak ve hizmeti sunacak” dedi.

Devlet Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti 1.ci sıra Milletvekili adayı Faruk Çelik ise; “Türkiye sağlam ekonomi sayesinde İstikrarlı büyüme sağladı. Yanı başımızdaki AB üyesi Yunanistan iflas etti. Ama biz hesaplı kitaplı çalışma sayesinde ülkemizde ekonomiyi sağlam temellere oturttuk. Bu işyeri açılış da onu gösteren küçük bir örnek. Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

Bakan Çelik işyeri kurdelesini “Hayırlı uğurlu olsun, Ya Allah Bismillah” diyerek kesti.

Açılışa AK PArti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yardımcıları İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, İl Yönetminden Mehmet Eriten, Mehmet Kaya ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.