banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

İbaks Mobilya görkemli açılış

Şanlıurfa’da mobilya alanında büyük yatırım yapan İş Adamı Kemal Saraçoğlu, ‘İbaks Mobilya’ adında bir mağaza daha açtı. İş Adamı İbrahim Arslan ile birlikte ortaklaşa açılan mobilya mağazasının açılışına Ünlü Manken Ece Gürsel’de katıldı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ŞAnlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşların yanı sıra çok sayıda davetl ikatıldı.

 

 Davetliler, şıklığıyla dikkat çeken Ünlü manken Ece Gürsel’le  fotoğraf çekebilmek için kıyasıya yarıştılar.

 

İş Adamları Kemal Saraçoğlu ve İbrahim Arslan’ın ortaklığında Diyarbakır yolu üzeri Karaköprü Mevkiinde kurulan ‘İbaks Mobilya’  Yataş Home Mağazası bugün düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi. 3 katlı binada hizmete giren ve yemek odası, yatak odası, salon ve oturma grubu, kanepe ve koltuk ile benzeri takımların satışa sunulduğu mağazanın açılışı öncesinde folklor ekibi bir gösteri sunarken, ayrıca kurbanlık koyunda kesilerek kan akıtıldı. İş Adamları Kemal Saraçoğlu ile İbrahim Arslan davetlilerle yakından ilgilenirken, davetlilere mobilya mağazası hakkında bilgiler verdiler.

 

İbaks Mobilya Mağazasının açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ile Ünlü Manken Ece Gürsel kesti.

 

Lüks dekorasyonuyla Şanlıurfa halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan mağazanın açılışına katılan Ünlü Manken Ece Gürsel, şıklığıyla dikkat çekerken davetliler ise ünlü mankenle fotoğraf çekebilmek için kıyasıya yarıştılar. Açılışın ardından Mobilya mağazasını gezen Manken Ece Gürsel, mobilyaların önünde objektiflere poz verdi.

 

Mağazanın açılışında bir konuşma yapan İş Adamı Kemal Saraçoğlu, Şanlıurfa’ya böyle güzel bir mağaza kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, mağazalarında Yataş Home’nin en güzel ürünlerini satışa sunduklarını söyledi.

Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba ve Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise, kentimize böyle güzel bir mağaza kazandırdıklarından dolayı İş Adamı Kemal Saraçoğlu ve İbrahim Arslan’a teşekkür ettiler.  

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.