banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Han Restorant Karaköprü’de Açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Müftüsü İhsan Açık, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve bölge halkının katıldığı bir törenle açılan işletme nezih ortamı ile göz doldurdu.

 

Şanlıurfa’ya alanında ilk sayılan bir tarzda konsept geliştirdiklerini belirten işletme sahibi Nihat Karagün, Karaköprüye ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun dedi.

Karaköprüye büyük bir işletme açıldığını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise yatırımcıları tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

60 kişiyi, istihdam etmesi ile ekonomiye bir katkı sunduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise genç yatırımcı ve işletmeci Nihat Karagün ve ekibini kutladı.

 

İl Müftüsü İhsan Açık’ın duaları ile açılan işletmeyi inceleyen heyet nezih ortamı sağlayan Karagün’ü tebrik ettiler.

 

HAN RETORANT NEDİR

 

            İşletmeciliğini Nihat KARAGÜN ve Halil KARAGÜN’ün üstlendiği HAN RESTORANT; Restoran, Şark odaları, Toplantı Salonu, Kafeterya, doğal bahçe, Çocuk Bahçesi, otoparkı ve Vale hizmetiyle açılan HAN RESTORANT Sıra gecesi, canlı müzikle Şanlıurfa halkına hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

 

                HAN RESTORAN zengin menüsüyle, Urfa’da bir ilk olan kuyu kebabıyla, işinde uzman aşçılarıyla ve 60 kişilik uzman hizmet kadrosuyla hizmet etmekte. Ayrıca cumartesi ve pazar sabahları 151 çeşit zengin açık büfe kahvaltı servisi de yapacak. HAN RESTORAN Urfa’da farklı, nezih, lezzetli ve şık bir ortam arayanların şimdiden tek adresi olacak gibi gözüküyor.

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com 

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.