banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Halk Banksı Hilvan'a Şube Açtı

 
Hilvan halkının ve özellikle çiftçilerin işlerini kolaylaştıracak olan Halk Bank Hilvan Şubesi törenle açıldı.
 
İlk olarak Halk Bank Hilvan Şubesinin açılışını gerçekleştiren Başkan Güvenç ve beraberindeki heyet, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar ve AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme’yi ziyaret ettiler.
 
Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güvenç, Hilvanlılara Büyükşehir belediyesinin çalışmalarını ve hükümet tarafından Hilvan’a yapılan ve devam eden yatırımları anlatarak, Hilvan’nın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu aktardı.
 
Halk Bank Hilvan Şubesinin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra Halk Bank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve STK temsilcileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.