banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Genç MÜSİAD başkanlığına Şükrü Akyol seçildi VİDEO
Otel El Ruha'da Genç Müsiad Gebel Başkanı Abdussamet Temel ve Şanlıurfa Şubesi üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen 8. istişare toplantısında başkanlığa seçilen Şükrü Akyol, uzun yıllar Genç Müsiad bünyesinde çalıştığını ifade ederek; "Hizmet için bu görevi aldım. Müsiad bünyesi içerisinde birey olarak hiç bir başarı elde edilmeyeceğini biliyorum. birlikte olursak başarılar elde edeceğimizi biliyorum" dedi.

Şanlıurfa MÜSİAD Gençlik Kurulu 8.Genişletilmiş istişare toplantısı ve görev devir töreni El ruha Otelinde düzenlendi.
Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mahmut Barut düzenlenen törenle görevini Şükrü Akyol'a devretti.
Gecede bir konuşma yapan Eski Başkan Barut, görev süresi boyunca kendisine desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ayrıca Yeni Başkanlığa seçilen Recep Akyol'a da başarılar diledi.
El ruha otelinde düzenlenen istişare toplantısında 2011 yılında yapılan faaliyetler slâyt eşliğinde katılımcılara anlatıldı. Toplantıya Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel, Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Recep Akyol ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel gerçekleştirdi. Temel konuşmalarında şunları kaydetti, "MÜSİAD kurulduğu günden beri her yıl yeni projeler, fikirler ortaya koyarak yoluna devam etmektedir. Hem ülkemizde hem de dünyada bilinen değer verilen ve sayılan bir gençlik kuruluşu haline gelmiş durumdadır" dedi.
Temel sözlerine şöyle devam etti, "2011 yılında Genç MÜSİAD olarak görevi aldığımız günden bu yana en önemli hedefimiz Genç MÜSİAD' uluslar arası bilinirliği olan bir gençlik kuruluşu haline getirmekti. Hamdolsun bugün baktığımız zaman bir yıl içerisinde yapmış olduğumuz faaliyetlerle bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Almış olduğumuz başarılar sadece Genel Merkezin başarısı değil, şubelerimizin de başarısıdır. STK'ların en önemli yakıtı zaman ve vakittir. Vaktini iyi değerlendiren arkadaşlarımız bu ülkenin geleceğine bir değer kazandırmışlar diye düşünüyorum. Bizler bu bilinçle hareket ediyorduk, bu bilinçle şubelerimizden beslenerek dünyanın birçok yerinde organizasyonlara katıldık. İlkleri gerçekleştirip yetkiler aldık" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından görevi yeni devralan Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Recep Akyol ise, "Uzun yıllardır Genç MÜSİAD içerisinde çeşitli görevlerde bulunup verilen görevleri layıkıyla yerine getirmek için çabalamışımdır. Ancak seçilmiş olduğum bu görev beni çok iyi bir noktaya getirmek için sizlere hizmet için burada bulundurmaya sürüklemiştir. Buraya gelme noktasında bizlere yardımcı olan herkese teşekkürlerimi bir borç biliyorum" şeklinde konuştu.
MÜSİAD tarafından, eski Başkan Mahmut Barut'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.




MÜSİAD tarafından, eski Başkan Mahmut Barut'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Toplantının ardından MÜSİAD üyelerine kokteyl verildi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com


VİDEO



Genç MÜSİAD toplantı ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.