banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

GENÇ GİRİŞİMCİLER HEDEF BÜYÜTTÜ

Gerçekleştirilen toplantıda önemli kararlar alındı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Girişimciler arasındaki diyaloğu ve işbirliğini artırmak, şehrin bölgeninn ve ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sunmak olarak belirlenen hedef doğrultusunda gerçekleştirilen “GAP Girişimcileri Buluşuyor” etkinliği Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz’ın da katılımıyla yapıldı. İstişare toplantısının sonunda bölgesel iletişimin arttırılması gerekliliği üzerinde duruldu.

Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikler, Pazar günü devam etti. Pazar günü il dışından gelen misafirlere ilimizin tarihi ve turistik mekânları gezdirilerek kentimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları sağlandı. Misafirler, TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Zeynel Abidin Şebel’in tesislerinde mangal keyfi yaparak günün yorgunluğunu attı.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili bir değerlendirme yapan TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Barut “Etkinlik arzu ettiğimiz çerçevede ve yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bu etkinliğin oluşturulmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler genç girişimciler olarak ilimizin bölgemizin ve ülkemizin ekonomisine az da olsa katkı verebilmek üzere çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Bu minvalde böyle bir etkinlik yaptık. Bu etkinliğimizin temel hedefi zaten iller arasındaki işbirliğini ve diyalogu arttırmaktı, bunu geçekleştirdiğimizi umuyorum. Bu vesileyle GAP girişimcilerini yalnız bırakmayan Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz'a, Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç’e Milletvekili Sayın Mehmet Akyürek’e, Belediye Başkanı Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’ya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın E.Sabri Ertekin’e, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet Kaya’ya, katılan tüm protokole, bölge illerden katılan çok değerli başkan ve yöneticilere, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi

Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz’ın katımlıyla Cumartesi günü gerçekleştirilen GAP girişimciler istişare toplantısının sonunda; Bölgesel iletişimin arttırılması, Bölgesel sektörel buluşmalar toplantıları yapılması, 2013 yılı içerisinde GAP girişimciler ticaret heyeti kapsamında Bir yurt dışı fuar ve ticaret gezisi yapılması ve ilki Şanlıurfa’da gerçekleştirilen GAP Girişimciler Buluşması’nın ikincisinin önümüzdeki 3 ay içerisinde Mardin de yapılması kararları alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.