banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Gaziantep'te sahte zeytinyağı ele geçirildi

GAZİANTEP- Gaziantep Şehitkamil ilçesi Onatkutlar Mahallesi’nde bulunan depo halindeki bir imalathaneye düzenlenen baskında, 18 kiloluk 120 teneke sahte zeytinyağı ele geçirildi.

 

Onatkutlar Mahallesi’nde bulunan depo halindeki bir imalathanede sahte zeytinyağı üretildiği bilgisine ulaşan Zabıta ekipleri, H.H.’ye ait depo halindeki iş yerine baskın düzenledi. Zabıta ekipleri, yaptıkları incelemede, pamuk yağından üretildiği iddia edilen ve halk sağlığını riske edecek 18 kiloluk 120 teneke sahte zeytinyağı ele geçirdi.

 

El konulan sahte zeytinyağından numuneler alınarak incelenmek üzere laboratuvara gönderilirken,  satışa hazır halde olan 120 teneke sahte zeytinyağı araçlara konularak  götürülürken,.  iş yeri hakkında cezai işlem uygulanarak kapatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 






Anahtar Kelimeler:
GaziantepSahte Zeytinyağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.