Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_a1tuskh0tjgebcdq69oeqscto3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Ford Show Etkinlikleri Urfa'da Show yaptı VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ford Show Etkinlikleri Urfa'da Show yaptı VİDEO

Ford Show 2013 Kapsamında etkinlikler düzenleyen Şanlıurfa Oto Ford Bayi, ileri teknolojileri ile dikkat çeken yeni Ford modellerini tanıttı.

 

Atatürk Bulvarı Eski Vilayet Alanında kurulan özel etkinlik alanını ziyaret eden Şanlıurfalılar, Ford araçlarının yüksek teknolojik özelliklerini test edip, düzenlenen yarışmalar ve göstericilerle eğlenceli vakit geçirdi. Ford araç satın almak isteyenler ise çeşitli indirim ve avantajlardan yararlandı.

 

Etkinlikle ilgili bilgi veren Ford Satış Müdürü Başaran Başaraner; “Şanlıurfa’da ford araçlarının tanıtım show etkinliği düzenledik. Bunun yanında sosyal sorumluluk Koç Holdingin ‘Ford Dene Engelliler için Bir Okul Yenile’ çalışması ile Şanlıurfa Bayimizin seçtiği Yakup Kalfa İlk Öğretim okuluna engelliler için düzenlemeleri üstlendik” dedi.

 

Standlarını ziyaret eden arabaseverlere 500 TL’lik hediye çeki ve çeşitli hediyeler verdiklerini belirten Başaraner; “Şanlıurfa’da büyük ilgi gördük” dedi.

 

Türkiye otomotiv sektörünün liderliğini 11 yıldır elinde bulunduran Ford, sınıfının en yüksek teknolojileriyle donatılmış Yeni Focus, Yeni Fiesta, Yeni B-MAX, Yeni Kuga ile ticaretin makam aracı Yeni Tourneo Custom modellerini, Anadolu’nun 9 ilinde düzenleyeceği Ford Show etkinliklerinde meraklılarıyla buluşturacak. Ford, her şehre özel tasarlanmış etkinlik alanlarında, katılımcılara ileri teknolojileri ulaşılabilir kılan araçlarının üstün özelliklerini deneyimleme fırsatı verecek. Etkinlik alanlarındaki eğlenceli oyunlar, ünlü komedyen Yavuz Seçkin’in tek kişilik gösterileriyle son bulacak.

Ford Show, Şanlıurfa'nın ardından, 24 Haziran tarihinde Muğla’da son bulacak. Her şehirde ikişer gün düzenlenecek Ford Show’da, katılımcılar Yeni Fiesta’nın Şehiriçi Güvenlik sistemini ve Yeni Focus’un Otomatik Park sistemini test edebilecek. Yeni Kuga ve Tourneo Custom da etkinlik alanında denenebilecek. B-MAX’la “Hayata Kapılarını Aç” yarışmasının kazananlarına ise çeşitli ödüller verilecek.

Etkinlik düzenlenen şehirlerde, sıfır kilometre Ford otomobil alanlara 500 TL indirim uygulanırken, 2. El almak isteyenler “Serviste KDV Bizden” kampanyasına dahil edilecek. Ford sahipleri ücretsiz check-up hizmetinden yararlanacak, 400 TL ve üzeri alışveriş edenler hediyeler kazanacak. Ayrıca, fren balatası değişiminde yüzde 15 indirim yapılırken, 4 lastik alana Opet’ten 75 TL’lik yakıt hediye edilecek.

 

Ford Show boyunca, etkinliğin son günü her ilde ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Ford davetlileri ve etkinliklere katılıp bilet kazanan katılımcılar için şehrin kültür merkezinde tek kişilik gösteri yapacak.

Ford Show Etkinlik Takvimi:

 

Şanlıurfa; 1-2 Haziran

 

Gaziantep:  4-5 Haziran

 

Sivas:    8-9 Haziran

 

Ordu:    11-12 Haziran

 

Kocaeli: 14-15 Haziran

 

Edirne: 18-19 Haziran

 

Çanakkale: 20-21 Haziran

 

Muğla:  23-24 Haziran

 

Yeni Ford Focus, Avrupa ve Amerika’da “Yılın Otomobili” seçildi

 

Haber: Ömer ASLAN  / www.balikligol.com

Anahtar Kelimeler:
UrfaFord ShowShow
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.