banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Fıratboru Seminerlere Devam Ediyor VİDEO
Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Mardin ve Diyarbakır tesisatçılarıyla bir araya gelen Fıratboru ekibi ortalama 300 sektör temsilcisinin katıldığı seminerlerde sektörle ilgili faydalı bilgileri paylaştı. Toplantı Fırat Boru Şanllıurfa Ana Bayi Akyol Isı bayiliği ev sahipliğinde yapıldı

 

Fıratboru teknik destek uzmanları, sektör içinde yaşanan son gelişmeleri tesisatçılarla paylaşmanın yanı sıra, tesisat uygulamasında yaşanan sorunlar ve bu sorunların giderilmesi konusunda bilgilendirici ve eğitici sunumlar gerçekleştirdiler. Tesisatçıların büyük bir ilgi ve istekle takip ettikleri seminerlerde soru cevap bölümünden sonra, gala yemeğine geçildi.

 

Düzenlenen seminere Fırat Boru Pazarlama Genel Müdürü İsmail Yıldırım Fırat Boru urfa Ana Bayi Akyol Isı Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyol ve çok sayıda şirket yetkilisi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.