banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Fatsalı iş adamları Balıklıgöl de


Fatsa Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (FASİAD) düzenlenen geziye Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan ve Yukarı Damlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu da katılıyor. Gezide ilk ziyaret Şanlıurfa'ya yapıldı. Şanlıurfa'da ilk olarak BalıklıGöl gezildi, daha sonra sırasıyla Hz. İbrahim'in doğduğu mağara, Harran Evleri, Harran Üniversitesi ve Tarihi Ulu Cami ziyaret edildi.
Şanlıurfa'da Zümrüt Tekstil isimli iplik fabrikasını da gezip inceleyen heyet, ilk günü Hz. Eyüp Peygamber'in makamını ziyaret ettikten sonra Cevahir Konuk Evi'nde sıra gecesi ile sonlandırdı. FASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gül, düzenledikleri gezileri "Ufuk Gezisi" olarak isimlendirdiklerini belirterek, "Bu gezilerde iş adamlarımız hiç görmedikleri tarihi yerleri görme imkanı buluyorlar. Daha önce Güneydoğu'yu gezenler ise bilgilerini tazeleme fırsatı buluyorlar. Yaptığımız fabrika gezilerinde ise yatırım yapmak isteyen iş adamlarımız yeni teknolojiler görme imkanı buluyorlar" dedi.
FASİAD heyeti yarın ise Mardin'i gezecek ve daha sonra Diyarbakır iline hareket edecek.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.