banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Elektrikte zam çelişkisi

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan sabah saatlerinde gelen zam haberi üzerine, "Türkiye'de elektrik fiyatının artmasına ihtiyaç yok. EPDK kendi başına karar aldı ise doğru yapmamıştır. Sistemin toplamında zam ihtiyacı yoktu. EPDK bazen sistem içi fiyat dengelemesi yapıyor." dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın bu açıklamasının ardından EPDK'dan bu sefer elektiriğe zam yok açıklaması geldi.

EPDK GERİ ADIM ATTI!

EPDK, 1 Nisan'dan itibaren geçerli bir tarife değişikliği ve elektriğe zam olmadığını bildirdi

Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 1 Nisan'dan itibaren geçerli bir tarife değişikliği ve elektriğe zam olmadığını bildirdi.

EPDK'dan yapılan açıklamada, elektrik tarifelerinde değişiklik yapıldığı ve bunun zam olarak yansıyacağı yönündeki haberlere açıklık getirildi.

Açıklamada, ''Kurumumuz tarafından onaylanan ve 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak nihai elektrik tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmayıp herhangi bir abone grubundaki tüketiciler için zam yoktur'' denildi.

Rotahaber

 

Anahtar Kelimeler:
Elektrikte Zam çelişkisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.