banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Destekleme ödemeleri Pazartesi günü
Çiftçinin beklediği tarımsal destek kapsamında destekleme ödemeleri 5 Mart’tan itibaren ödeneceği açıklandı.

Tarımsal destek ödemeleri kapsamında çiftçilere 5 Mart pazartesi günü itibarıyla yaklaşık 1,9 milyar lira ödenecek. 2 milyon 261 bin 128 çiftçiye, 578 milyon 431 bin lira mazot desteği, 2 milyon 255 bin 875 çiftçiye, 692 milyon 447 bin liralık gübre desteği ödenecek  258 bin 6 çiftçiye ödenen tutar toprak analiz için 97,2 milyon lira. 

Yem bitkileri için 105,2 milyon lira, üretici birliği aracılığıyla süt desteği de 92,1 milyon lira. Su ürünleri desteği 94 milyon lira, sertifikalı tohum kullanma desteği 12 milyon lira, Hububat desteği var 200 milyon lira, tarım sigortaları desteği ise 24 milyon lira. Toplamda pazartesi günü Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne yaklaşık 1,9 milyar lira aktararak, çiftçiye ödeme yapılacak.

Şanlıurfa’nın Siverek ve Suruç ilçelerindeki esnafta desteklemelerin ne zaman ödeneceğini merak ediyor Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.