banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Dedeman Şanliurfa Personel Balosu Düzenledi
Dedeman Şanlıurfa çalışanları yeni sezon öncesi personel balosu ile moral depoladı.Dedeman çalışanları ve aileleri İshak ve ekibinin bir birinden güzel parçalarıyla doyasıya eğlendi.

Programın ilerleyen saatlerinde Dedeman Şanlıurfa çalışanlarına ait, Geçmiş yıllarda çekilmiş resimler ile slayt sunum gösterisi yapıldı. Çalışanlar yıllar once çekilen resimlerini görünce şaşırarak çok mutlu oldular. Dedeman Ailesin’de 5’nci yılını tamamlayanlara  Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Dedeman’dan imzalı teşekkür sertifikaları ve 5’ci yıl Rozetleri coşkuyla takdim edildi, 2011 yılı ayın personelleri ve yılın personeli alkışlar eşliğinde sahneye davet edilerek büyük bir coşku ile  Yaş pasta kesimi gerçekleşti.

Haziran ayı Ayın personeli Servis departmanın’dan Halil Şerbetçi alkışlar eşliğinde sahneye davet edilerek Genel Müdür Sn Aydın Duran tarafından sertifikası ve  çeyrek altını hediye edildi. Gecenin İlerleyen saatlerinde yapilan hediye cekilislinde, bütün calisanlar ve aileleri doyasıya eğlenmekle birlikte,  evlerine birbirinden farkli hediyelerle döndüler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.