banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

CMC Firmasından Şanlıurfa'ya dev yatırım
Son olarak kentte yatırım yapmayı planlayan CMC firması Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’i ziyaret etti. 
Şanlıurfa’ya gelen yatırımcı firma yetkilileri 6. Bölge yatırım programı kapsamında bulunan kente, ilk etapta 500 kişilik istihdam alanı oluşturacak olan çağrı merkezi için Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde yer baktı. Firma yetkilileri, Şanlıurfa’nın CMC firması için genç nüfus potansiyeli nedeniyle en avantajlı en uygun yer olduğunu, öncelikle 500 kişilik istihdam ile başlayacakları çalışmalarında ilerleyen zamanlarda sayıyı artıracaklarını belittiler. 
Vali Vekili Ramazan Seçilmiş tarafından Şanlıurfa’nın teşvik paketinde 6. Bölgede bulunduğunu, dolaysıyla Türkiye’nin en cazip ili olduğunu belirterek, kente olan yatırım taleplerinin 3-4 kat arttığını vurguladı. Şanlıurfa’nın genç nüfusunun insan kaynakları bakımından Şanlıurfa’ya çok önemli bir değer kattığına değinen Vali Vekili Seçilmiş, yetişmiş eleman hususunda da gerek İş-Kur gerekse diğer kurumların meslek edindirme kursları vermekte olduğunu söyledi. Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa’ya yatırım yapacak olan firmalara Şanlıurfa Valiliği olarak, kentteki istihdamın artırılması adına destek olduklarını ve her türlü kolaylığı sağladıklarını kaydetti.
CMC firması yetkililerini Valilik Şeref salonunda ağırlayan Vali Vekili Seçilmiş’in yanı sıra görüşmeye GAP İdaresi Başkanı Saadrettin Karahocagil ve Karacadag Kalkınma Ajansı yetkilileri de katıldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.