banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Çevre ve Emlak vergisi uyarısı

Şanlıurfa Belediyesi Gelir Müdürü M.Bahaddin Yetkin, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin (ÇTV) ikinci taksit ödemeleri hususunda mükellefleri uyardı.

      Yetkin, yaptığı açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2. taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2010 Salı günü mesai saati bitimi olduğunu belirtti.

      Mükelleflere seslenen Şanlıurfa Belediyesi Gelir Müdürü Bahaddin Yetkin, vatandaşların vergilerini zamanında yatırarak ödeyecekleri miktara gecikme zammı eklenmemesi uyarısında bulundu.

      Yetkin, “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin (ÇTV) ikinci taksit son ödeme tarihi, 31 Kasım Salı günü sona eriyor. Şanlıurfa Belediyesi olarak vergi mükelleflerimize tahsilâtta kolaylık sağlanması için veznelerimiz Cumartesi Günü öğlene kadar açık tutulacaktır. Bunun yanı sıra hafta içi her gün Belediyemiz Beyaz Masa’da saat 17 ila 22.30 saatleri arasında nöbetçi veznemizde tahsilât yapılmaktadır. Vatandaşlarımız ayrıca vergilerini belediyemizin resmi internet sitesi olan www.sanliurfa.bel.tr adresinden de 24 saat boyunca online olarak ödeyebilirler” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.