banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba Güneydoğu Tv İBRAHİM AY

Canım Türkiye Şenlikleri Şanlıurfa'da

Şanlıurfa Bahçivan İş Merkezi önünde akşamları iftardan sonra eğlence düzenleyen Türkiye'nin ilk ve en büyük GSM operatörü Türkcell, 5 gün boyunca Şanlıurfa'da Turkcell Ramazan Şenlik kapsamında gerçekleştirilen birbirinden renkli aktiviteler eşliğinde Şanlıurfalılar hem Turkcell’in avantajlı teklifleri hakkında hem bilgi alacak hem de gerçekleştirilen eğlenceler eşliğinde sürpriz hediyeler kazanacak.

Ramazan boyunca 5 ilde şenlik düzenleyeceklerini söyleyen Turkcell yetkilileri; "Daha önce Kayseride 3 gün boyunca kayserileri şenlendiren Turkcell ekibi, Şanlıurfa da 5 gün boyunca Turkcell Ramazan Şenlik kapsamında balon patlatma, halka geçirme oyunları, çarkıfelek ve panayır oyunu gibi geleneksel oyunların yanı sıra, bir takım teknolojik oyunlarla da Şanlıurfalılara güzel saatler geçireceğiz. iftar sonrası tüm gece ücretsiz çay, şerbet ve kağıt helva ikramı gibi etkinliklerimiz var.. karikatör ve tasavvuf müziği kültürel faliyetlerimiz olacak" dediler.

5 günlük ŞAnlıurfa Şenliklerinden sonra Konya, Denizli ve Manisa’da şenlikler Ramazan Boyunca devam edecek...

Haber: Mustafa Akkuş/ Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.