banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Büyük Marketlere tepki gösterdiler

Şanlıurfa Gıda ve Toptancılar Sitesi(ŞUTİM)’de 200 esnaf marketlerin açılmasına karşı çıkarak kepenklerini kapattı.

Şanlıurfa Gıda ve Toptancılar Sitesinde (ŞUTİM) toptan satışlar yapıldığı ancak, daha önce bir marketin açıldığı ve bir başka marketin daha açılmaya çalışıldığı belirterek sabah saatlerine yaklaşık 200 esnaf kepeklerinin kapatarak yetkilerini market açılmasına izin vermeyeceklerini belirti.

Toptan gıda satışının yapıldığı ŞUTİM’de daha önce bir marketin açıldığını ve açılan market nedeniyle satışlarının durduğunu belirten esnaflar, toptancılar arasında açılan markete tepki göstererek, açılmaya çalışılan yeni marketin de açılmaması gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa Gıda ve Toptancılar Sitesi(ŞUTİM) dernek başkanı Salih Karaca, “Bugün yaklaşık 200 esnafımız kepenklerini kapattı. Sorun çözülmezse esnafımız tamamıyla kepenk kapatacak. Eylemlerimizi bir hafta sürdürmeye planlıyoruz”dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.