banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Billboard ihalesi 9 Ağustos'ta

Şanlıurfa Belediyesi tarafından 9 ağustosta yapılacak olan kent genelindeki billboard işi ihalesi için hazırlanan ihale şartnamesi ihaleye katılmak isteyen firmaları zor durumda bıraktığı gözlendi.

Şanlıurfa merkezde faaliyet gösteren ve mahkeme kararıyla ihalesi iptal edilen billboard işi için Şanlıurfa belediyesi tarafından yeniden ihale yapılacak.

Şanlıurfa belediyesi tarafından mahkemenin ihaleyi iptal etmesinin ardından alınan kararla 9 ağustosta yeniden bilbord ihalesi yapılmak için belediye tarafından ihale duyurusu yapıldı.

Yapılacak olan bilbord işi ihalesi için hazırlanan ihale şartnamesi ihaleye katılmak isteyen firmaları zor durumda bıraktığı gözlendi.

9 ağustosta yapılacak olan ihale için belediye tarafından hazırlanan ihale şartnamesi Şanlıurfa’da bu ihaleye katılmak isteyen çok sayıda girişimcinin önünü kestiği gözlendi.

Şanlıurfa belediyesince hazırlanan ihale şartnamesinde yer alan özellikle geriye dönük olarak bilbord işini en az 10 yıl süreyle yapmış olmak şartı bu ihaleye katılmak isteyen fakat 10 yılı doldurmamış olan birçok firmanın önünü tıkadığı gözlendi.

Hazırlanan ihale şartnamesindeki bir diğer önemli konu ise ihale saati öncesinde ihaleye katılacak olan firmaların ürünlerini Şanlıurfa belediyesi afet koordinasyon merkezi bahçesinde sergileyecek olmaları yapılan sergilemenin ardından 3 kişilik teknik ekibin incelemesinin ardından yeterlilik belgesi alamayan firmaların ihaleye katılamayacak olması durumu.

Şanlıurfa belediyesi tarafından yapılacak olan ihale hakkında görüşlerini aldığımız bazı girişimciler yaptıkları açıklamalarda belediyenin ihale şartnamesinde yer aldığı gibi geriye dönük en az 10 yıl bu işi yapmış olmak şartının kendilerinin önünü tıkadığını bu nedenle ihaleye katılamadıklarını ifade ettiler.

kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.