banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Piazza ne yapmaya çalışıyor? Bunca şehit verilirken konser düzenliyor

Bilindiği gibi son günlerde Doğu ve Güneydoğu’da devam eden terör olayları nedeniyle çok sayıda polis ve asker şehit olmuştu. 

Urfa’da ise ticari olarak faaliyetlerini sürdüren Piazza AVM sanki o kadar asker ve polis şehit olmamış gibi davranarak bu Cumartesi Piazza AVM konser alanında Cem Belevi konseri vereceklerini ilan etti. 

Bu kutsal vatan toprakları için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimize hiç saygısı olmayan Piazza AVM yöneticileri sanki bu ülkede yaşamıyorlar gibi hareket etmeleri ve ülkemizin içersinde bulunmuş olduğu ortamı göz ardı ederek konserlerine son sürat devam etmeleri vatandaşlardan tepki toplamasına neden oldu. 

Piazza AVM resmi Facebook sayfasında yapılan duyuruya göre
'Sor' şarkısıyla büyük çıkış yakalayan, sevilen pop müzik sanatçısı ve dizi oyuncusu Cem Belevi, mini konser ve imza günü etkinliği ile 9 Nisan Cumartesi günü saat 16:30'da Urfa Piazza'da! Kaçırmayın!
Denilerek bütün Urfalılara bu konsere davet etti. 

Konu ile ilgili olarak düşüncelerini açıklayan Urfalı vatandaşlar Piazza AVM’ye adeta isyan ederek sanki bu ülkede yaşamadıklarını ve son günlerde şehit olan asker ve polis şehitlerimizin aziz hatıralarını ve onlara saygısı yokmuş gibi hareket ederek konserler vererek vur patlasın çal oynasın hesabı yaparak hareket etmelerini esefle kınadıklarını belirterek AVM yöneticilerini biraz olsun vicdan sahibi olmaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Konu ile ilgili açıklamalara devam eden vatandaşlar; Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi durum ve özellikle de her gün yüreklerimizi kanatan terör belası yüzünden asker polislerimiz şehit oluyor ve binlerce vatan evladı yaralanıyor ama her ne hikmetse, Piazza AVM konser etkinliklerinin son sürat devam etmesi karşısında aklın yolu bir; ülke kan ağlarken, diğer tarafta şarkı türkülerle eğlenmek pek insancıl olmasa gerek. Diye açıklamalarda bulunarak Piazza AVM’nin en azından bu süreçte daha da hassas davranması gerektiğini ifade ettiler.

Kaynak: urfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.