banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Başkan Mehmet Altun’un sanal hesaplarından saldırı
Kendisinin kullandığı MSN ve FACEBOOK adreslerinin şifreleri kırılan Mehmet Altun kendi adına özel olarak kullandığı maltun63@windowslive.com adlı e-mail adresinin şifresinin kötü amaçlı kişi veya kişiler tarafından kırılarak ve mevcut sayfaya girilmek kaydıyla kayıtlı bulunan kişilere uygunsuz mesajlar atıldığını söyledi.

 

Durumdan son derece rahatsız olan Başkan Altun mehmetaltun1963@hotmail.com adı altında yeni bir facebook sayfasını açtığını ve durumu arkadaşlarına ve eklediği kişilere e-maillerle belirtmeye çalıştığı sırada maalesef yeni açılan Facebook adresinin de şifresinin de kırıldığını belirterek uygunsuz mesajlara devam edildiğini belirtti.

 

Yeni mevcut olan adresten kötü amaçlı kişi veya kişiler tarafından uygunsuz mesajlar ve “Zong ile 40 TL’ye FB Mobile Payments satın alıyorsunuz. Bu mesajı şimdi EVET yazıp cevaplayarak işlemini tamamlayabilirsin. Eğer bu işlem size ait değilse onay vermeyiniz” veya “EVET yaz 6662’ye mesaj at” şeklinde mesajların halen kendi listesinde bulunan arkadaşlarına ve gazetecilere gönderildiğini belirtti.

 

Bir süre e-mail kullanmamaya başlayan Başkan Altun Üyelerine ve adreslerinin kayıtlı olduğu kişilere seslenerek “Her iki adresten gelen mesajlara ve e-maillerin kesinlikle dikkate alınmamasını istedi”. Cumhuriyet Başsavcılığı dahil ilgili kurum ve kuruluşlara müracaat ettiğini belirten Başkan Altun şifrelerin kırılmasından dolayı birçok arkadaş ve gazetecilere çeşitli duyuruları yapamadığını belirterek kamuoyunu dikkatli olmaya çağırdı Emniyet Müdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere ilgili kurumları göreve davet etti. Altun facebook adresinde kayıtlı bulunan arkadaşlarına seslenerek “İsmim üzerinden gelen mesaj ve e-mailleri dikkate almayın dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.