banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Bakkalların eğitim semineri başarılı geçti

Şanlıurfa Bakkallar ve bayiler Odası tarafından önceki gün düzenlenen öğrenciler için “Verimli ders çalışma ve anlama yöntemleri” veliler için ise “Öğrenci-Veli iletişimi” konulu 2 tane seminer çok başarılı geçti.

Eğitimci-yazar TV programcısı Süleyman Beledioğlu’nun sunduğu seminerde öğrencilere ve velilere altın değerinde bilgiler verildi.seminer sonunda katkılarından dolayı Oda başkanı Mehmet Altun tarafından Süleyman Beledioğlu’na teşekkür plaketi verildi.

Konu hakkında görüşlerini açıklayan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “İnsanı diğer varlıklardan ayıran şey eğitimdir. Günümüzde en değerli ve en pahalı şey bilgidir. Bilgiyi almanın yolu da eğitimden geçer.

Üyelerimizin ve öğrencilerinin eğitimine ve gelişimine katkı sağlamak için düzenlediğimiz seminer için sayın Süleyman Beledioğlu’nu davet ettik. Sağ olsun bizi kırmadı gündüz öğrencilere, gece ise velilere olmak üzere peş peşe 2 tane seminer verdi. Para ile alınmayacak kadar değerli bilgiler aldık. Kendisine üyelerimiz adına çok teşekkür ederiz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.