banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Bakkallara eğitim konferansı

Bakkallar ve Bayiler Odası Şanlıurfa Şubesi esnafına yönelik eğitim semineri verecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Şanlıurfa Şube Mehmet Altun; “Eğitimci Uzman Sayın Ercüment Tunçalp, Salı günü saat 13.30 da Şair Nabi Kültür Merkezinde odamıza bağlı esnafımıza konferans verecek” dedi.

 

Eğitim uzmanı Sayın Ercüment Tunçalp’i davet etmekle küçük ölçekli esnafımıza katkı sağlamak olduğunu ifade eden Bakkallar ve Bayiler Odası Şanlıurfa Şube Mehmet Altun; “Bu konferansla esnafımızın işlerinizi daha canlandırmak, kâr payınızı arttırmak, göze ve mideye daha iyi hitap etmenin yollarını birlikte bulmaktır” dedi.

 

Konferansın ana unsurları, “Müşteriler sizden neler bekler, yapılmaması gereken iletişim hataları, hijyenin önemi, ürünleri tanzim ve teşhirin önemi, müşterinizi tanıyın, stok ve depolama kuralları, müşteri memnuniyeti sağlamanın yolları, başlıca satış hataları, işletmemiz için kaç çeşit planlama yapabiliriz, satarken ve alırken nelere dikkat etmeliyiz gibi” konuların işleyeceğini ifade eden Başkan Altun; “Konferans sonunda esnafımıza sertifika vereceğiz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.