banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Bağ-Kur'luya intibak müjdesi
Törene katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, güncel konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bu kapsamda İntibak Yasası çalışmalarına da değinen Çelik, çalışmanın 10 liradan 322 liraya kadar bir düzenlemeyi içerdiğini ifade ederek şunları söyledi:
Başbakan Erdoğan istedi
“Ayrıca bugün bunu da ifade edeyim, 2002 yılında yine sistemle oynamanın getirmiş olduğu ve 3 aylık dönem içinde aylıklarda farklılaşmayı ortaya çıkaran Bağ- Kur’lu 12 bin esnafımızla ilgili de buradaki intibaksızlığı intibaka dönüştürecek bir düzenlemeyi de bu yasaya ilave etmiş olacağız.” Öte yandan edinilen bilgiye göre AK Parti MYK’nın önceki akşam yapılan toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa’da ki esnaflar toplantısında Bağ-Kur’luların intibak sorununun gündeme geldiğini söyledi. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, Çalışma Bakanı Çelik’i telefonla arayarak İntibak yasasına Bağ-Kur emeklilerinin de eklenmesini istedi.
Kaynak: BUGÜN GAZETESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.