Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_36gor3js02saq25lon7uevlo85, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Altın yükselişe geçti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Altın yükselişe geçti

Uluslararası piyasada altının onsu yükselişine devam ediyor. Üst üste 7. işlem gününde de yükseliş kaydeden altının onsu, analistlerin önemli direnç olarak altını çizdikleri 1.657 doları da kırarak 1.667,32 dolara kadar yükseldi.
Analistler, 5 Eylül 2011 tarihinde 1.920 dolar zirvesinden düşüşe geçen altının onsunda, düşüş trendinin üst bandı konumunda olan 1.657 dolar direncinin üzerinde kapanışların yapılması durumunda düşüş trendinin yerini yeni bir orta vadeli yükseliştrendine bırakabileceğini belirtiyor.
Çin'de yılın ikinci yarısında büyümeyi teşvik edecek adımlar atacağına yönelik beklentiler ve ABD'de FED toplantı tutanaklarının parasal genişleme ümitlerini artırmasının altına olan talebi artırdığını belirten analistler, gelen satışların 1.650 dolar üzerinde karşılanması durumunda 1.720 dolar seviyelerinin gündeme gelebileceğini kaydediyor.
YATIRIMCILAR GELECEĞİ PARLAK GÖRÜYOR
ABD'li Wall Street Journal Gazetesi'nde altınla ilgili ilginç bir analiz yer aldı.Altının bu yıl hareketsiz kaldığı belirtilen hebere göre, altın seven bazı ünlü yatırımcılar, altının geleceğinin artık daha parlak olduğunu düşünüyor.
Haberde "Bunu savunanların arasında PIMCO, hedge fon yöneticileri John Paulson ve George Soros var. Her ikisi de altın pozisyonlarını ikiye katladı. Bu yatırımcılar, yükseliş tahminine gerekçe olarak, Avrupa'daki krizi, Fed'in para basacağı beklentisini gösteriyor. Birçok yatırımcı, son tutanakların ardından Fed'in yeniadımının gelecek ay açıklanabileceğini konuşuyor" ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.