Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_627kli410j8pc7eba9c276thj7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Akyürek Pazarlama büyümeye devam ediyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Akyürek Pazarlama büyümeye devam ediyor

 

Türkiye’de satış ve dağıtım alanında hizmet veren şirketler arasında pazar lideri olan Akyürek Pazarlama, tüketicilerin öncelikli tercihi dev markaların binlerce çeşit ürününü 81 ilde 80 bin satış noktasına ve bu noktalardan da milyonlarca tüketiciye ulaştırıyor. Dengeli ve hayli çeşitlenmiş bir ürün portföyüne sahip Akyürek Pazarlama, ürünlerin tüketicilerle buluştuğu noktada katma değer yaratıyor.

2012’de net satışları 538.1 milyon TL olan Akyürek Pazarlama 2013 yılında yüzde 19.4 büyüyerek 643 milyon TL’e yakın bir net satış rakamına ulaştı. Finansal borç toplamı ise azalarak yıl sonunda 19.1 milyon TL oldu. Buna karşılık likiditede önemli bir artış sağlandı. 2012 sonunda 2.8 milyon TL olan nakit varlıklar, 2013 yılı sonunda 22.6 milyon TL’e yükseldi.

2013 yılının şirket için gerçek anlamda bir değişim yılı olduğunu belirten Akyürek Pazarlama Genel Müdürü Uğur Özden, “Geçtiğimiz yıl bizim için kurumsallaşma çalışmalarına ağırlık verdiğimiz, hizmet kalitesini arttırma ve sürdürülebilir kılmaya yönelik bir yıl oldu. Bu çalışmaların yanında büyümemize ve birlikte çalıştığımız markalara değer katmaya da devam ettik. TÜİK verilerine göre 2013’ün kendine özgü koşulları içerisinde toptan ve perakende ticaretin ilk dokuz ayda yüzde 9.5 arttığı bir ortamda, Akyürek Pazarlama’nın sektör performansının iki katını geçtiği görülmektedir. 2014 yılında ise karlılığa odaklanarak yeni ortaklık anlaşmaları ve yenilikçi çözümlerle büyümemizi hem hızlandıracağız hem de sürekli kılacağız ” dedi.

Akyürek Pazarlama Hakkında

Ticari hayatına 1964 yılında Şanlıurfa Viranşehir’de Akyürek Kardeşler Mehmet Akyürek ve Kardeşleri Kollektif Şirketi olarak başlayan Akyürek Pazarlama yıllar içinde, sürekli bir gelişim ve büyüme göstererek Türkiye’de distribütörlük sistemine ilk geçen firmalardan biri oldu ve bugünkü modern Akyürek Pazarlama sistematiğinin temelleri atıldı.

q  14 Lojistik merkezi

q  16 şube

q  25.700 m² depolama alanı

q  2.100 m² soğuk hava deposu

q  4.200 m² ofis alanı

q  348 araç

q  515 çalışanı ile 80.000 noktaya ulaşan Akyürek Pazarlama’nın satış ve dağıtımını üstlendiği Türkiye’nin önde gelen markaları arasında; Unilever, Algida, Trakya Birlik, Marmara Birlik, Dr.Oetker, Evden, FritoLay, Fisko Birlik, Hipp, Dardanel ve Şimşek Gıda yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.