banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Akaryakıt ve LPG istasyonlarında çapraz denetim

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Metroloji ve Standardizasyon Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, 22-26 Eylül tarihleri arasında Batman il ve ilçelerinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG oto gaz istasyonlarına yönelik çapraz denetim yapıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Batman İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “22-26 Eylül tarihleri arasında Batman il ve ilçelerinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG oto gaz istasyonlarında, Batman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerinden 19 personel, Genel Müdürlüğümüzden 2 personel, Batman ilinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünden 8 personel olmak üzere, toplam 29 personel ve 8 denetim aracından oluşan 4 ekip halinde Bakanlığımız koordinatörlüğünde çapraz denetim yapılmıştır.” denildi.

Denetim sonucunda, 85 lisanslı akaryakıt ve LPG oto gaz istasyonunun tamamının denetlendiği ve denetlenen istasyonlardan 3 akaryakıt istasyonu ile bir LPG oto gaz istasyonunun faaliyette olmadığının tespit edildiği belirtildi. 

Yapılan denetimlerde herhangi bir eksiklik ve usulsüzlüğün tespit edilmediği belirtildi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.