banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Abdülkerim Gök'ten, Bakkalların Bağ-Kur primi hassasiyeti
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök önceki gün esnafların sorunlarını görüşmek üzere gittiği Bakkallar ve Bayiler Esnaf odasında bu açıklamayı yaptı.

Beraberindeki Ak parti teşkilat üyeleri ile birlikte Oda Başkanı Mehmet Altun’u makamında ziyaret eden Milletvekili Gök “Esnaflar partimiz için çok önemlidir, onları çok önemsiyoruz, Başkan Mehmet Altun ve ekibini kutluyorum, Şanlıurfa için güzel çalışmaları var. Bağ-kur esnaflar ile ssk lı çalışanlar arasındaki prim farklarının giderilmesi konusunda çalışmalarımız vardır” dedi. Daha sonra bir açıklama yapan Oda Başkanı Mehmet Altun “Sayın Milletvekilimize ve beraberindeki Ak parti heyetine Odamıza yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz. Kendilerine ilimizin ve esnaflarımızın sorunlarını anlattık. Çözüme katkı sunacaklarına inanıyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.