banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Yenişehir´de 12. Cadde Kilitlendi

Belediyemiz Fen İşleri müdürlüğü çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Altyapı çalışmaları biten yerlere kilitli parke taşı döşeniyor. Yenişehir Mahallesinin en işlek caddesi olan 12. Caddeye kilitli parke taşı döşendi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kilitli parke taşı döşeme çalışamalarına devam ediyor. İlçemizin daha modern ve yaşanılır bir kent yaratmak amacı ile çalışan belediyemiz, Karacadağ, Eski Urfa ve Derik Caddesi gibi ilçe merkezini oluşturan caddeleri kilitli parke taşı ile döşedi.

Bahçelievler mahallesinde de stadyum caddesine kilitli parke döşeyen Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri, şimdi de Yenişehir Mahallesinde bulunan 12. Caddeyi kilitli parke taşı ile döşedi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Hıdır Çakar, Yenişehir Mahallesinin en büyük ve en işlek caddesi olan 12. caddenin kilitli parke taşı ile döşenmesiyle mahallenin daha modern hale geldiğini söyledi. Çakar, İlçe Merkezindeki Ceylanpınar Caddesinin de kilitli parke taşı ile döşeneceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.