banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

YENİ MAHALLEDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Şanlıurfa Hilvan İlçesi Yeni Mahalle Türkan sokakta yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

İlçenin Semt pazarı ile Hal pazarının yapılacağı,meydana bağlanan ana yolların yol genişletmesi ve asfaltlama çalışmaları yapıldı.Yapılan çalışmalarda  dört evin bahçe duvarları yolu işgal ettiğinden, dört evin bahçe duvarları yıkılıp yol genişletmesi yapıldı.

               Bu konuda görüş belirten Belediye Başkanı Aslan Ali BAYIK, göreve geldiğimizden beri Personellerimizle birlikte gece gündüz çalışmaktayız.Bir çok mahallede büyük sorun olan yol işgalini  tespit edip, yol genişletme çalışmalarından bulunduk. Halkımızla birlikte tarafımızdan tekrar yapılmak şartıyla bahçe duvarlarını yıkıp yol genişletmelesi çalışmalarını gerçekleştirdik.Bu konuda bize yardımcı olan duyarlı vatandaşlarımıza teşekür ederim. dedi.

(Metin DOGRUYOL)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.