banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Yazarlar Birliğinden İl Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret



Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Cuma Ağaç ve yönetim kurulu üyelerinden Eğitimci Yazar Mehmet Sarmış ve Mahmut Kaya, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala’yı  makamında ziyaret ederek, ona Türkiye Yazarlar Birliği adına bir teşekkür plaketi  takdim ettiler.

Türk Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Cuma Ağaç,” Şanlıurfa’mızın eğitim alanında çok geride olması hep bizi üzmüştür. Sizleri takip ettiğimiz kadarıyla yoğun ve tempolu çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, makus talihi siz ve ekibinizle değiştireceğinize inanıyorum. Bize de ne düşüyorsa çalışmaya hazırız. Şanlıurfa’daki eğitim çıtasının yükselişi 3-5 ay içerisinde hissedilmesi mümkün değildir. Bu ancak  2-3 yıl içerisinde net bir şekilde fark edilecektir. Buna inanıyoruz, insanımıza hizmet en kutsal vazifedir.” diyerek İl milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala’ya başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ile getiren Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ise  Yazarlar birliğinin edebiyat alanında yaptığı çalışmalardan dolayı gelen misafirlere teşekkür ederek “ yazarlar birliği çok önemli edebi eserlere imza atmış, bir kültür sanat kuruluşudur. Çalışmaları yakından takip ediyorum. Topluma öncülük eden şairler ve yazarlara destek olmamız gerekir. Onlar, biz okuyucuların duygularına tercüman oluyorlar ,onların yazdıklarıyla ruhumuzu dinlendiriyoruz. Edebiyat olmadan bir ülkenin sadece ekonomi yönden gelişmesi yeterli değildir. Bu gelişme sanatla birleştiğinde ancak anlam kazanır.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.