Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_v7hccauo6ihf5unn81mkeas7u0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Viranşehir Yibo kapatıldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Viranşehir Yibo kapatıldı

1976 yılında kurulan ve şu ana kadar onlarca bilim adamı, yüzlerce akademisyen yetiştiren Viranşehir Yibo kapatıldı.

Özellikle son 2 yıldan bu yana kapatılması için olağan üstü bir çaba içinde olan Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sonunda muradına erdi.

Özellikle dar gelirli gariban insanların ve yetimlerin eğitim yuvası olan Viranşehir Yibo'nun kapatılması Viranşehir Eğitimine ne kazandıracağı merak ediliyor.

87 dönüm üzerine kurulu bulunan Viranşehir Yibo'nun değerli  arsası üzerinde herhangi bir planın olup olmadığı merak ediliyor. Bizim Gazete özellikle bu konun üzerinde duracağını kamuoyuna duyurur. Ayrıca bu konu ve başka konular ile ilgili sorulması gereken soruları Çarşamba günü Viranşehir Bizim Gazete'de bulabilirsiniz.    bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.