banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Veliler, kahvaltıda buluştu

 ÖZEL Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin ev sahipliğinde okul bahçesinde düzenlediği kahvaltıya Öğrenci velileri, Öğretmenler ve okul yönetimi katıldı. Kahvaltıda, veliler, okul hakkında bilgi aldı,görüş alışverişinde bulundu.

   Lisesinin Genel koordinatör Dilek Çiftçi, yaptığı açıklamada,  “Bizim için aslında kahvaltı bahane amacımız öğrenci velileriyle hem yakından tanışmak hem de öğretmenlerimizle kaynaştırmaktır.  Veliler, çocuklarının okudukları okulun ortamını hep merak eder.  Bizde ara ara  kahvaltı programları düzenleyerek  bir araya geliyoruz. Bizim misyonumuz sadece okulda eğitim vermekle değil ayrıca okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin meslek hayatında iyi iletişim kurabilmesidir. Onun için biz böyle her zaman sosyal aktivitelere önem veriyoruz. Gerek öğrencilerimizle ve gerekse velileriyle  fırsat buldukça bir araya geliyoruz.  Ben çok memnun oldum. Velilerimizde memnunlar. Bizleri kırmayarak katılan her bir veliye ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

    Kahvaltıdan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden öğrenci velileri ise,  “Böylesi bir kahvaltı programı düzenleyen başta okul yönetimine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin nasıl bir yönetim ve nasıl bir ortamda okuduklarını daha yakından görme fırsatı bulduk. Öğretmenleriyle yakından tanıştık, Çocuklarımızın, arkadaşlık ettikleri diğer öğrencilerin velilerini de yakından tanıma fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.