banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Vali Okutan Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor



Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Okutan hafta boyunca sürdürdüğü veda ziyaretlerine Karaköprü Belediyesi, Karaköprü Gençlik Merkezi,  Şanlıurfaspor Yönetimi, Şanlıurfa Ticaret Ve Sanayi Odası, GAP Gazeteciler Cemiyeti, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği, Şanlıurfa Gazeteciler Birliğine ziyaretleriyle devam etti.



Veda ziyaretlerini sürdüren Vali Okutan ilk olarak SODES projesi kapsamında faaliyete giren Kara köprü Gençlik merkezini ziyaret etti. Merkez bünyesinde devam eden Bağlama ve Gitar kursu Satranç, Masa tenisi, Yağlı Boya ve kara kalem kursunda kurs gören öğrencileri ziyaret eden Okutan merkez bünyesinde açılan bilgisayar kursundaki öğrencilerle de yakınan ilgilendi. Merkezin yetkilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Okutan Basketbol kursuna devam eden geleceğin genç basketbolcularını izledi. Merkezdeki çalışmaların için yetkililere teşekkür eden Okutan Kurs öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra merkezden ayrıldı.

Veda ziyaretlerini sürdüren Okutan’ın bir sonraki durağı Kara köprü Belediyesi oldu. Belediye girişinde Kara köprü Belediye Başkanı Avk. Nihat Çiftçi tarafından karşılanan Okutan Belediye Başkanı Çiftçiye bundan sonraki çalışmalarında başarılara dileyerek Belediye çalışanlarıyla vedalaşarak Kara köprü Belediyesinden ayrıldı.

 

Ziyaretlerine Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını sürdürerek devam eden Okutan burada Başkan Sabri Ertekin tarafından karşılandı. Ertekin’le bir süre sohbet eden Okutan “Şanlıurfa’nın çok önemli bir turizm merkezi olduğunu belirterek Burada sizlere ilin tanıtımında ve kalkınmasında çok önemli görevler düşüyor. “Ben görev yaptığım zaman zarfı içersinde bunun hep bilincinde olarak çalıştım ve sizlerde bana hep destek oldunuz sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ertekin ise Vali Okutan’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür etti.

Kentte görev yapan gazetecileri de unutmayan Okutan’ın bir sonraki durağı ise GAP Gazeteciler Cemiyeti oldu. Okutan burada GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Gazeteci Halil Çini ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Şanlıurfa’da görev yaptığı boyunca gazetecilerle hep yakın olduklarını belirten Vali Okutan desteklerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti. GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Gazeteci Halil Çini ise Okutan’ın Şanlıurfa’da görev yaptığı süre zarfında başarılı çalışmalar ve projeler imza attığını belirterek Vali Okutan’a Yönetim Kurulu üyeleri adına teşekkür etti.

Yönetim Kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Okutan daha sonra Şanlıurfa Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Gazeteci Kamil Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Okutan burada yaptığı açıklamada kentte görev yaptığımız zaman zarfı içinde gazetecilerle hep birlikte çalıştık. Sizlere verdiğiniz destek dolayı teşekkür ederim dedi. Dernek Başkanı Gazeteci Kamil Güler ise Vali Okutan’ın başarılı bir Vali olduğunu belirterek “ Kerkük Modeli, Işığımı Arıyorum Okuyorum, Suriye ile olan yakın ilişkiler ve çok sayıda hayat geçen güzel projelere imza attınız. Gazeteciler ve Şanlıurfalılar sizleri unutmayacak” dedi.

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Okutan daha sonra Balıklıgöl kent platosunda bulunan Şanlıurfa Gazeteciler Birliğini ziyaret etti. Birlik Başkanı Gazeteci Veysel Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Okutan Başkan Veysel Polat ve Yönetim Kurulu üyelerine Gazeteciliğin bir ilde olmazsa olmaz bir öğe olduğunu belirterek her konuda her projede attıkları her adımda kendilerine verdikleri destek dolayı teşekkür etti. Başkan Veysel Polat ise Okutan’ın genç ve başarılı bir vali olduğunu belirterek “Şanlıurfa’da birçok proje Vali Okutan’la hayat buldu bize Şanlıurfalılar olarak kendisine teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz “ dedi.

Okutan’ın günün son ziyaretini ise Şanlıurfaspor’a gerçekleştirdi. Tesis girişinde Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Teknik Direktör Kemal Kılıç ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Okutan “Şanlıurfa sporun bu yıl çok önemli transferler yaptığını belirterek sporsever biri olarak destek vermeye çalıştık. İnşallah takımımız istenilen yere adım eminlerle ulaşacaktır. Şanlıurfa spor camiasına ve özellikle taraftarımıza bana gösterdikleri yoğun ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi. Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu  ise “Şanlıurfa sporun buraya gelmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın valimiz Nuri Okutan’a yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum Şanlıurfa spor camiası sizleri unutmayacak” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.