banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Vali Güvenç, Bayramda Askerleri Unutmadı



İlk olarak İl Jandarma Komutanlığında vatani görevini yerine getiren askerlerle bir araya gelen Vali Celalettin Güvenç, ailelerinden uzakta bayram geçiren askerlerin bayramını kutladı.

Görevi başında bayrama giren polislerle de Polisevinde bayramlaşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, burada polislere hitaben bir konuşma yaparak bayramlarını kutladı. Vali Güvenç, polislerin dünyanın en kutsal görevlerinden birini ifa ettiğini belirterek, yaptığı “Emniyet ve asayiş devletin en eski, öncelikli işlerinden birisi. Bayram gününü de vatandaşın, huzurunu, emniyetini bekleyerek kutluyoruz. Emin olun ki ibadet hükmünde. Şu anda şu üniformanın altında burada bulunmak herşeyin üstünde. Bunun gururunu, manevi tatminini insanın içinde hissetmesi lazım. Sizlerin de bunu hissetiğine yürekten inanıyorum. Çok şükür Şanlıurfamızda emniyet ve asayiş işleri diğer illere göre daha iyi durumda. Başta müdürünüz, amirleriniz olmak üzere 7 gün 24 saat esasıyla çalışıyorsunuz. Vatandaşlarımız sizlere duacı teşekkür ediyor. Ben de bu ilin valisi olarak sizlere teşekkür ediyorum. İyi bayramlar diliyorum” dedi.

Daha sonra Çocuk Esirgeme ve Sabancı Kız Yurdunu ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç, burada da yurtta kalan çocuklar ve genç kızlarla bayramlaştı. Çocuklarla ve genç kızlarla sohbet eden Vali Celalettin Güvenç’in son durağı ise Şehitlikte bulunan Emin Çavuş Polis Merkezi oldu. Polis Merkezinde bulunan polislerin bayramını tebrik eden Vali Güvenç, tüm Şanlıurfalı hemşehrilerinin de bayramını kutladı.

Öte yandan ziyaretleri sırasında Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.