banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Urfalı kadınlar, Urfa'yı tanıdı

Belediye tarafından daha önceden duyurusu yapılan şehir turu gezisi için 46 bayan müracaat etti.
Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne müracaat eden bayanları geçtiğimiz gün üstü açık turizm otobüsüyle şehir turu yaptıran belediye kentin tanıtımını da sağladı.
Bayanlara şehrin her noktasını gezdiren belediye turizm rehberleri, kentin tarihi ve turizmi konusunda da bilgiler aktardılar.
Şanlıurfa Belediyesinin çalışmalarının da anlatıldığı şehir turunda bayanlar Mahmutoğlu Kulesindeki değişime hayran kaldı. Üstü açık turizm otobüsüyle gezerken Şanlıurfa’daki değişime de tanık olan bayanlar birçok noktadaki değişime “Urfa’nın bu kadar güzelleştiğini ve değiştiğini bu denli fark edememiştik.”dediler

HAFTADA 2 GÜN ŞEHİR TURU BİR GÜN GÖBEKLİTEPE
Şanlıurfa Beleidiye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe, şehir turunu Salı ve Perşembe günleri saat 17.00 da yapmaya başladıklarını Çarşamba günleri de yine bayanlara aynı saatte Göbeklitepe’yi gezdireceklerini söyledi.  Şehir turuna katılmak isteyen bayanların Şanlıurfa Belediyesinde beşinci katta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerektiğini belirten Yücetetepe, haftada iki gün düzenlenecek şehir turunun Şanlıurfa Belediyesi önünden başlattıklarını ifade etti.

ŞEHİR TURUNUN GÜZERGÂHI
Belediye önünde başlayan şehir turunun güzergâhı şöyle devam etti;
Samsat Meydanı, Büyükyol, Haleplibahçe Caddesi, Fuar Caddesi, Kalkan Camii, Harrankapı Caddesi, Kuyubaşı,Mahmutoğlu Kulesi,Cumhuriyet Caddesi, İl Özel İdare Kavşağı, Medigap, ŞUTİM, Afet Koordinasyon Merkezi, Mardin Yolu, Diyarbakır Çevreyolu, K4 Kavşağı, Diş Hastanesi, Nikah ve Konferans Salonu Kavşağı, Yeni Otogar, Çevre Yolu, Mardin Yolu Yeşildirek  Köprülü Kavşağı, Uçaksavar Kavşağı, Abide, Cengiz Topel, Şehitlik Kavşağı, SSK Kavşağı, TOKİ, Belediye önü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.