banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Urfa'da Toplutaşımaya 2013 Zammı

Şanlıurfa özel halk otobüsçüleri kooperatif başkanları Şanlıurfa belediyesi toplutaşıma fiyatlarına yüze 10 zam yaptığını iddia etti.

Şanlıurfa özel halk otobüsçüleri kooperatif  başkanları adına yapıla yazılı açıklamada; Şanlıurfa belediyesi toplutaşıma 2013 yılı için geçerli fiyatlandırmada %10 zam yapılmıştır. Bugün itibariyle yürürlüğe konan tarife ise şöyledir:

HAT ADI

2012 FİYATLARI

2013 ZAMLI FİYAT

R-1

50 KURUŞ

60 KURUŞ

ŞEHİRİÇİ

TAM

1 TL

TAM

1.1 TL

ÖĞRENCİ

0.75 KURUŞ

ÖĞR.

80 KURUŞ

OSMANBEY

TAM

1.5 TL

TAM

1.65 TL

ÖĞRENCİ

1.1 TL

ÖĞR

1.25 TL

2 BİNİŞLİK AKILLI KART:3.20 TL

4 BİNİŞLİK AKILLI KART:5.40 TL

 

Burada en önemli sorun fakir kesimlerin özellikle eyyübiyeden 500 yataklı hastaneye gelen direkt hatlarda çokça satılan bu kullan-at kartlar üzerinde bir düzenlemenin yapılmamış olması halkı mağdur etmeye devam edecektir.2 binişlik bir kartın tek binişi 1.6 tl gibi fahiş bir fiyata gelmektedir.Her seferinde sosyal belediyeden bahseden Şanlıurfa belediyesinin tekel olduğu hatlarda fahiş fiyat politikaları halkı mağdur etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.