banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Urfa'da en anlamlı 23. Nisan kutlaması

Bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak tasada ve kıvançta bir olduğumuz günlerdir diyen Şanlıurfa Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi müdürü İsa Temelci; “Bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız” dedi. Engelli ailelere seslenerek çektiğiniz tüm sıkıntılara rağmen gösterdiğiniz özveri ve sabır çalışma azmi için velilere teşekkür etti.

Okul öğretmenlerinden Abdullah Yıldız ise; "Öğrencilerin içinde olan cevheri parlattık. Engelli örgencilerle çalışmanın zevkli ve ümit verici olduğunu ve eğitimde müziğin ve çalgı aletlerinin etkili bir eğitim modeli olduğunu” söyledi.

23. Nisan bayramında engelli öğrencilerle kutlama yaptığı için bayramın daha da anlamlı olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Engelli örgencilerin eğitimi için her anlamda destek olduklarını ve ailelerinin de desteğe ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük ise günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaptı. Küçük, engelliler hakkında ve aileleri hakkında olumlu ve müjdeli bir haber vererek engelli vatandaşlar için bakım evi sözü verdi.

www.balikligol.com / Özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.