banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Urfa'da bir günde üç kız intihara kalkıştı

Her geçen gün intihar olaylarının arttığı Şanlıurfa’da dün Ceylanpınar, Akçakale ve Birecik’te 3 genç kız intihara teşebbüs etti.

 

Ceylanpınar’ın Bahçelievler Mahallesi’nde dün akşam saat 18 sıralarında 36 yaşındaki G.Ç isimli kadın tarım ilacı içerek intihar teşebbüsünde bulundu.

 

Alınan bilgiye göre; G.Ç isimli bayanın bilinmeyen bir nedenden dolayı tarım ilacı içerek yaşamına son vermek istedi.

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan G.Ç’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve müşahede altına alındığı öğrenildi.

 

Diğer bir intihar olayı ise Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde meydana geldi. Dün akşam saat 19 sıralarında Atatürk Mahallesinde meydana gelen olayda B. A. isimli 23 yaşındaki genç kız çok sayıda hap içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Zehirlenerek hastaneye kaldırılan B. A. tedavi altına alındı.

 

Diğer intihar olayı Birecik’te meydana geldi. İntihar olayı Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre dün saat 20 sıralarında Birecik Sancaktar Mahallesinde ikamet eden 20 yaşındaki H. A. İsimli genç kız, henüz tespit edilmeyen bir nedenden dolayı çok sayıda ilaç alarak intihar etmek istedi.

 

Ailesinin durumu fark etmesiyle hastaneye kaldırılan genç kız tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. İlaçların etkisi ile yoğun bakımda müşahede altına alındı

 

Güvenlik güçleri üç intihara teşebbüs olayı ile ilgili inceleme başlattı.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.