banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Urfa-Kerkük Müzikle Kaynaştı-video

İşadamı Hüseyin Büyükfırat ve Kerküklü yazar Şemsettin Küzeci’ini ortak girişimleriyle düzenlenen 1. Uluslararası Urfa Kerkük Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde Urfa ve Kerküklü sanatçılar ortak sıra gecesi düzenlediler.
Balıklıgöl Anfi Tiyatro’da düzenlenen İlahi dinletisi ile Şanlıurfalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti veren Kerkük-Urfa Ekipleri, Urfa City AVm merkezinde bulunan çok amaçlı salonunda düzenlenen gecede bir birinden güzel parçaları seslendiren Urfa ve Kerküklü sanatçılar dinleyicileri mest ettiler.
Dün akşam düzenlenen programın sunuculuğunu Ömer Salih Ünlü ve  Türkmeneli TV genel yayın yönetmeni ortaklaşa yaptılar. Türkmeneli TV Genel yayın yönetmeninin bir birinden güzel dörtlükleri salondan büyük alkış aldı.
Programa Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Urfa-Kerkük Dayanışma Platformu Temsilcisi Doktor Şemsettin Küzecı, Urfa-Kerkük Dayanışma Platformu Temsilcisi Hüseyin Büyükfırat, Kerkük’ten gelen sanatçı, şair, yazar ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

www.balikligol.com


 

 

urfa kerkük sıra gecesi 2 balikligol_com
urfa kerkük sıra gecesi 3 balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.