banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Ülkü Ocakları Şehitler İçin Tatlı Dağıttı

Son günlerde artan terör olaylarını değerlendiren Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Emin Özkutlu Bizi Türk Milleti yapan ve birlikte yaşamamızı güçlendiren duygu ortak tarih kültür ve inançlar aramızda kopmaz manevi bağlar oluşturmuştur.

Buradan aldığımız ilhamla millet olarak bağımsız yaşamak ve parçalanmaz bir bütün halinde var olmak konusunda inancımız tamdır. Fakat Ramazan ayını hain saldırılarıyla kirletmeye çalışan ve Türkiye'yi etnik kutuplaşmaya kadar getiren malum bölücü mihrakların hain eylemlerine hep birlikte şahit oluyoruz. Bin yıldır bozulmayan kardeşliğimizi bin aydan daha faziletli bu Kadir Gecesi'nde 'tek ses ve tek yürek' olarak bir kez daha haykırıyoruz. Bu aziz vatan uğruna şahadet şerbetini içen Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Halkın Yoğun ilgisi altında gerçekleşen tatlı dağıtımının ardından şehitlerimizin aziz ruhlarına Şanlıurfa Ülkü Ocakları'nda Kur’an-ı Kerim okunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.