banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye ABD Haliliye Sanlıurfa Haber

Ulaşımdaki Değişime Pankartlı Teşekkür

Karaköprü Beldesi Güzelşehir Sitesi Sakinleri, Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu üzerinde astıkları pankartta, toplu taşımada yaşanan değişimlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
       Yıllardır kentimizin en önemli sorunlarından biri olarak görülen şehir içi toplu taşımada yaşanan sorunları teker teker çözerek, yepyeni bir dönem başlatan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya teşekkür edilen pankartta ulaşım konusunda yaşanılan sorunların ortadan kaldırıldığına dikkat çekildi.
      “Marifet iltifata tabidir” sloganıyla insan odaklı hizmet anlayışını ve doğru yapılan her uygulamayı sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Güzelşehir Sitesi Sakinleri adına konuşan Adnan Şeker“ Biz astırdığımız pankartla Belediye Başkanımız Fakıbaba’yı sonuna kadar desteklediğimizi göstermek istedik. “Marifet iltifata tabidir.” İnsanı hedef alan her hizmeti ve doğru yapılan her çalışmayı bizler Güzelşehir Sakinleri olarak destekliyoruz. En azından asılan pankartla maalesef sessiz çoğunluğun sesi de olmuş durumundayız. Bizler bu uygulamaların hayata geçirilmesinde başta Belediye Başkanımız Fakıbaba olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.
—URFA’DA TOPLU TAŞIMA
       Ulaşım Master Planı doğrultusunda 24 Temmuz 2010 tarihinde şehir içi toplu taşımada yeni güzergâhları belirleyen Şanlıurfa Belediyesi, daha sonra kent merkezinde toplu taşıma hizmeti yapan 6 kooperatif ile masaya oturmuş, “Ortak Havuz” oluşturma çabalarına girmiş ancak bir sonuç alamamıştı.
    Bir yıl içersinde hazırlanan toplam 107 adet protokolde Şanlıurfa Belediyesi’nin tüm çabalarına rağmen ortak bir noktada buluşamayan bazı kooperatif başkanları ve üyeleri, günlerce kontak kapatarak, çeşitli eylemler yaparak halkın mağdur olmasına neden olmuştu. Tüm bu gelişmeler üzerine Şanlıurfa Belediyesi kendi araç filosunu daha da zenginleştirerek, Urfa Kart’ı hayata geçirmiş ve ulaşımda yaşanan sorunları teker teker çözme yoluna gitmişti.
WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.