banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

toplu taşıma araçlarının toplanma merkezi

Şanlıurfa Belediyesi toplu taşıma filo alanının hazırlanmasını hızlandırdı. Belediyenin toplu taşıma araçlarının toplanma merkezi olarak belirlenen eski Şira pazarının olduğu yerde çalışmalar hızlandırıldı.

Belediye toplu taşıma araçlarının toplanma merkezinin alanında çalışmalarını hızlı bir şekilde yürüten Şanlıurfa Belediyesi, şuan zemin kaplaması kaldırımları, çevre düzenlemesi yapıyor.

VATANDAŞLARIMIZI BİR LİRAYA TAŞIYACAZ

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İnşallah burası belediyemizin kuracağı toplu taşıma filomuzun toplanma alanı olacak. Buradan vatandaşlarımız gideceği yere dağıtılacak ve taşınacak. Belediyemizin otobüsleri devreye girdiğinde de bir lira verdiklerinde istediklere gitmiş olacaklar. Yani bir daha ek ücret vermelerine gerek kalmayacak, biliyorsunuz şehir merkezine şimdi bir liraya geliyor vatandaşlarımız daha sonra Balıklıgöle gidecekse 50 kuruş daha veriyor. Ama bizim araçlar devreye girdiğinde ikinci bir 50 kuruşa gerek kalmayacak. Yani biz belediye otobüslerimizle halkı 1 liraya taşıyacağız. O bir buçuk lirayı bir liraya indirmiş olacağız.”dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.